Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met een groeiend team aan enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Alles vindt plaats onder één dak: van het verzagen tot het afwerken van natuursteen. Hierbij maken we gebruik van een state-of-the-art machinepark waarmee we alles tot op de millimeter afwerken. Ook het opmeten en plaatsen gebeurt door onze eigen mensen. Zo houden we de communicatielijn kort en efficiënt.

Ons Team

U bent op zoek naar advies voor een binnen- of buiteninrichting met natuursteen? Laat u begeleiden door onze gedreven natuursteenspecialisten. Zij komen alles nauwkeurig opmeten, en staan u bij met het beste advies in de keuze van het materiaal. Indien u vragen heeft over wat de mogelijkheden zijn voor uw project, aarzel niet om ons te contacteren.

Eigen Productie

Wij staan in voor de volledige productie van o.a. keukenwerkbladen, wasbakken, dorpels, portieken massief werk, tabletten en maatwerk. Dit geldt zowel voor totaalprojecten als voor specifieke elementen. Met vernuftige technologie zoals waterjet zaagmachines en CNC-gestuurde afwerkingsmachines garanderen we een verfijnde afwerking voor elke toepassing.

Opmetingsdienst

We beschikken over een eigen opmetingsdienst.

Eigen Plaatsingdienst

Eens de bouwmaterialen in natuursteen bij ons zijn afgewerkt, kan u op een stipte afspraak met onze plaatsingsdienst rekenen. Met de grootste omzichtigheid en zorg brengen zij alle natuursteentoepassingen netjes op hun plaats. Bovendien staat het plaatsingsteam u graag bij met tips voor het onderhoud van uw natuursteen.

Daag ons uit met uw eigen project

Droomt u van een totaalconcept met natuursteen,
maar u heeft geen idee waar te beginnen?